Zou je eens langs willen komen om te luisteren, gezellig mee te zingen, of lid te worden van ons koor, stuur dan een e-mail naar info@popenzo.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken zodat je een repetitie bij kunt wonen. Hier onder vind je alvast wat informatie over wat er zoals bij komt kijken als je wilt zingen bij POPenzo:

– Als je lid wilt worden van POPenzo, kom je eerst een keer kijken of POPenzo bij je past. De tweede keer mag je lekker meezingen. De week erna bepaalt de dirigent samen met jou in welke stemgroep je het beste zal passen. Er zijn vier stemgroepen: sopranen, mezzo-sopranen, hoge alten en lage alten. De dirigent heeft ruime ervaring in het bepalen welke stemgroep het best bij je past. Er zijn hierbij ook altijd twee bestuursleden aanwezig.

– Tevens is het voor potentiële  leden belangrijk om te weten dat wij verschillende choreografieën toepassen bij ons repertoire. Dus gevoel voor ritme is hierbij zeker een must. Daarnaast besteden wij erg veel aandacht aan de beleving van de nummers, dus het is belangrijk om naast zingen ook bij ieder nummer het juiste gevoel over te brengen op het publiek. Laat dus horen en zíen wat je zingt.

– Na inschrijving volgt altijd een proefperiode van minimaal zes repetities binnen twee maanden. In die twee maanden heb je een buddy die je wegwijs maakt en bij wie je terecht kunt met vragen. Na twee maanden volgt een evaluatie door bestuur en dirigent en wordt besloten tot een al of niet definitief lidmaatschap van POPenzo.

– Van alle leden wordt verwacht dat ze een actieve inbreng hebben door bijvoorbeeld deelname aan een commissie en dat ze zo zoveel mogelijk aanwezig zijn tijdens de repetities en optredens.

– POPenzo repeteert iedere dinsdag ( m.u.v.  de schoolvakanties) van 20.00 tot 22.00 uur in het buurthuis “De Tempel” in Hengelo.

– De contributie bedraagt €17,50 per maand en nieuwe leden betalen eenmalig inschrijfgeld van €12,50.

Dus ben jij een spontane, ritmische en vrolijke meid en heb je affiniteit met ons repertoire, dan zoeken wij jou!!!