BELANGSTELLING

 

  
  
 

 

OPTREDENS

 
Heb je belangstelling voor een (gezamenlijk) optreden? Neem dan contact op met
Monique Kiekebosch en klik hier

 

 
ZINGEN BIJ POPenzo

 
Zou je graag eens langs willen komen om te luisteren, gezellig mee te zingen, of lid te worden van ons koor
, stuur dan een email naar info@popenzo.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op, om een afspraak te maken zodat je een repetitie bij kunt wonen. Ben jij die vlotte energieke dame die POPenzo wil komen versterken? Neem dan snel contact met ons op.

 

Als je lid wilt worden van POPenzo, kom je eerst een keertje kijken en meezingen. De week erna doe je een stemtest. Bij deze stemtest beoordeelt de dirigent of je geschikt bent voor het koor, en zo ja, in welke stemgroep je het beste zal passen. Er zijn 4 stemgroepen: Sopranen, mezzo-sopranen, hoge alten en lage alten. De dirigent heeft ruime ervaring in het zo prettig mogelijk laten verlopen van deze test, waarbij altijd twee bestuursleden bij aanwezig zijn. Als je graag bij POPenzo wilt zingen, laat je dan in ieder geval niet afschrikken door deze stemtest. 

Tevens is het voor potentiële leden belangrijk om te weten dat wij verschillende choreografieën toepassen bij ons repertoire, dus gevoel voor ritme is hierbij zeker een must. Daarnaast besteden wij erg veel aandacht en waarde aan de beleving van de nummers, dus het is belangrijk om naast het zingen ook bij ieder nummer het juiste gevoel over te brengen aan het publiek. Laat dus horen én zien wat je zingt.

Na inschrijving volgt altijd een proefperiode van een aantal repetities, zodat beide partijen de kans krijgen om te beoordelen of POPenzo bij je past en/of jij bij POPenzo past.

Dus, ben jij een spontane, ritmische en vrolijke meid en heb je affiniteit met ons repertoire, dan zoeken wij jou!

 
POPenzo
repeteert iedere dinsdag (m.u.v. de schoolvakanties) van 20.00 tot 22.00 uur in het buurthuis "De Tempel”  in Hengelo. Van alle leden wordt verwacht dat zij zoveel mogelijk aanwezig zijn tijdens deze repetities én optredens. Daarnaast wordt er van iedereen verwacht dat zij door zelfstudie de partijen thuis goed voorbereiden en onderhouden en daarnaast de choreografieën bijhouden, om de repetities zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De contributie bedraagt €17,50 per maand en nieuwe leden betalen eenmalig een inschrijfgeld van € 12,50.